Modulair en veilig opbergen en bewaren

Modulair en veilig opbergen en bewaren

Zoekt u een eenvoudige, snelle, efficiënte en betaalbare oplossing voor het organiseren van de voorraad en de opslagruimtes in uw onderneming?

Delrez & Lourtie NV heeft professionele, innoverende en creatieve oplossingen voor ondernemingen die op zoek zijn naar materialen voor het eenvoudig en prijsvriendelijk organiseren van hun opslagruimtes met gebruik van veilige materialen die over talloze uitbreidingsmogelijkheden beschikken.

Onze materialen zijn verkrijgbaar in de Benelux, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië en Spanje.

Voorraadopslag en archivering zijn uiterst belangrijk voor uw rendabiliteit!

Indien uw opslagruimte, uw magazijn of uw archiefruimte niet op optimale wijze zijn georganiseerd, kunnen uw medewerkers veel tijd verliezen bij het uitvoeren van hun taken. Met onze professionele rekkensystemen die kunnen worden aangepast aan alle situaties is dat probleem voorgoed van de baan.

Wij hechten veel belang aan de veiligheid en de bescherming van uw personeel.

Onze rekkensystemen beantwoorden aan de meest strikte veiligheidsnormen, zodat uw personeel dat instaat voor de goederenbehandeling en voorraadopslag zo weinig mogelijk risico loopt op ongevallen.

Probeer onze oplossing: de modulaire rekken

Met onze modulaire rekkensystemen bouwt u gemakkelijk en snel een samenhangend systeem op voor uw goederenopslag en optimaliseert u op die manier de organisatie en de veiligheid in uw onderneming.

Wenst u meer informatie over onze rekkensystemen, contacteer ons dan.

  • rayonnage industriel
  • rayonnage pour entrepôt
  • rayonnage solide
  • rayonnage pour palettes

Onze materialen bestaan in vele maten en vormen en zijn geschikt voor talrijke toepassingen:

Metalen rekkensystemen

De metalen rekkensystemen METALSISTEM kunnen volledig in elkaar worden gezet zonder bouten of schroeven. In standaardversie zijn ze verkrijgbaar in de volgende hoogtes: 2 m, 2,5 m en 3 m met een lengte tussen de schappen van 900 tot 2100 mm en een diepte van 320 tot 1200 mm. De toelaatbare belasting per legdeel is 450 kg.

Een technische oplossing voor uw gebrek aan opslagruimte en als voordelen een snelle montage, een grote stabiliteit en stevigheid, voor een aantrekkelijke prijs.

Er zijn eveneens vele toebehoren beschikbaar, zoals voorraadbakken, ladekasten, scheidingswanden, vaste en mobiele tussenschotten.

De stellingen kunnen ook dienen als steunsysteem voor het realiseren van platforms met gangen en metalen vloeren. Er zijn speciale toebehoren verkrijgbaar voor het realiseren van borstweringen. Op die manier wordt aan alle veiligheidsnormen voldaan.

We bieden u de ideale oplossing voor voorraadopslag en bewaring. Het opbergsysteem is uitstekend geschikt voor het opbouwen van industriële stellingen. We verkopen niet alleen de materialen, maar we kunnen ook instaan voor de montage.

Daarnaast leveren we nog andere rekkensystemen voor het opslaan van lichte voorraad, opbergsystemen voor kantoren en archiefruimtes, en voor het opslaan van halfzware en zware lasten.

LEVERING

U kunt in België, Frankrijk en Luxemburg een beroep doen op onze professionele montageservice.

MONTAGE

Bovendien kunt u in België, Frankrijk en Luxemburg een beroep doen op onze professionele montageservice.

Specifieke webpagina's - Opslag- en rekkensystemen

Spoed offerte

 

Wij gebruiken of verwerken die persoonsgegevens die u aan ons meedeelt alleen om uw vragen te beantwoorden in overeenstemming met de reglementering inzake de wet op de bescherming van gegevens. De gegevens worden niet opgeslagen maar worden per mail naar het onderstaand adres gestuurd. Meer informatie.


Waarom kiezen voor Delrez & Lourtie?

Kiezen voor de materialen van Delrez & Lourtie is eerst en vooral kiezen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook voor een professionele service die aan uw verwachtingen beantwoordt.

Onze sterke punten:

Onze sterke punten:

  • U krijgt snel antwoord op al uw vragen.
  • We beschikken over aanzienlijke voorraden van alle maten van buizen en verbindingen voor een snelle levering.
  • Als u dat wenst kunt u uw bestelling on line doorgeven via onze website.
  • Bovendien kunt u in België, Frankrijk en Luxemburg een beroep doen op onze professionele montageservice.

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van de materialen van Delrez & Lourtie!

Deze website gebruikt cookies om de werking van de website te optimaliseren en anonieme statistische gegevens te genereren. Meer informatie - Instellingen

X